13 декември 2009

FORD PREFEKT

И аз като повечето читатели на „The Hitchhiker's Guide to the Galaxy„ съм се чудил как точно изглежда истинският форд префект. Нямам предвид негъра от филма, а колата. Наскоро го срещнах на паркинга пред някакъв супермаркет. Оказа се елегантен господин със запазени маниери и външен вид на джентълмен от средната класа, който все още е в обръщение по пътищата на острова




Това е „Шушулка„ в доста нескопосан опит да го открадне посред бял ден.

Не изглежда зле.


11 коментара:

Valkocompany каза...

Трепач е
Има вид на онези стари английски таксита
Още ли се движат из Лондон

Rosen Hinkov каза...

хехе,свежарка нали.
движат се разбира се, но старите английски таксите, както казваш, са нови. има специална автомибилна компания, LTI се казва, която ги произвежда във вида в който ги знаят всички. все пак са един от символите на лондон.
традиции, кво да прайш, някой ги уважават:))
но префект е доста по-разлчен

Aria каза...

какво ти "не изглежда зле"! направо е перфектен - стабилен и елегантен.

а за кражбата - щом се е провалила посред бял ден, посред нощите hitch няма да стане, като гледам цвета на возилото :-)))

morrt каза...

Винаги съм си представял нещо подобно за тази кола. Супер е. Бихте ли ми откраднали една и на мен? Ще излежа и двете. :)

Rosen Hinkov каза...

Ама и ние сме едни крадци! И на светло и на тъмно все същото,аджамийска работа. Та, mort ако чакаш на нас, няма да те огрее друже ни излежаването ни перфект-а:))

Ivan Hristov каза...

"FORD PREFEKT" - перфектен автомобил!

Анонимен каза...

...please where can I buy a unicorn?

plamenj каза...

Има и по-нови Prefect-и, които е по-вероятно да са вдъхновили името на героя - приличат на нещо средно между Варшава и Трабант :-)

Rosen Hinkov каза...

напълно си прав, но при положение че него не съм го срещал на живо, предлагам този модел който всъщност повече ми харесва:)

Анонимен каза...

Тафети ги бе,не ги снимайте само....

Анонимен каза...

Тафете ги бе ..