09 март 2009

JUDAS PRIEST- Wembley arena

На сутринта пих бира. Както е известно предпочитам Чешка, от Бохемия. Няма по -добра, за сега. После кафе. После пак бира и малко суши.
Беше неделя или..събота!!! Седмицата дето мина ме докара до махмурлук. Жената рече, че съм свиня, ама от хубавата порода. Бреее. Бях изкарал пари. Това било любофф. Вярвам и. Жената и тя е като бирата, пени се , понякога. Зависи как я наливаш. Бирата.
Качваме се на колата и Отиваме. Концерт на Judas. "Nostradamus" world tour. Велико. Подгряващи банди– „Megadeth" и"Testament"...разходих ги до тоалетната. Макар че „Testament" се представиха мн. добре.
После оглушах. Нищо не чух, както винаги на концерт...Звука ме отнесе със себе си, докато крещях от кеффф вековни парчета поляти с бира и Painkiller. Дори новата ми камера "Olympus„ някакъв, запецна, блокира...Аз също. Страхотен sound. После си ги слушах в къщи. Все пак направих няколко снимки!! И видео направих. На халос. Изтрих го. Бил съм по нетрезвен от колкото си мислех:)))
Личи си, предполагам:))


Мдааа...Не е това колата, спокойно. Пак се е объркала. Нашата е най–обикновено Volvo V40:))

...по пътя

....и Залата...в дъното

"Testament"


Щедро за публиката се точат галони с бира.




The great old metal на опашката към входа


Young metal...may bе. Чуди се защо ли го снимам!? И аз Не знам.


The head of Rob Halford и някаква друга на преден план




Докато някой пият и пушат на вън, други учат за изпити или правят справки върху
Нострадамус и тяхната необходимост...на справките.


Не знам на кого е тази кола. Пристигна малко преди края на концерта. /Аз пушех наоколо...Да, главата ми пушеше./ Сигурен съм че не е на Парис Хилтън:))

16 коментара:

Борис Тодоров каза...

Не ни изкушавай - да завиждаме.
Чудя се мага ли да понеса такъв концерт сега.

Анонимен каза...

Ако още само веднъж, ама само веднъж - ний идиотите - прочетем таквоз префърцунено текст - край! Забрави!
То бива болшевишко подстрекателство, бива, ама - блогер на концерт на Джудас - не бива... Особено с новата му камера от Олимпийските игри. Инак "Нострадамус" - бива.
Мишо дьо Нострадам от Сент-Реми от провинцията, яко джурка треви. Не му се спи. Кво общо имат Джудас, засега остава зататака за необоснования блогер.
Съвет: Тоз, който блогва в боя за Джудас - той не.
Него не е земя и небо. То е природа.

Анонимен каза...

П.П. Хи-Хинков, всъщност, радвам се, че си чул "Нострадамус" на живо. Другарят Халфорд е най-добрият другар, след другарят Шекспир. Малката разлика е, че другарят Шекспир, не е пеел толкова яко.
Време е и на Халфорд да му нарисувате портрет - докато е жив.
Кхъ!

Анонимен каза...

Оп, идиота забрави да спомене, че милионите на семейство Хилтън, чието именце другарят Блотер споменава, се дължат на идейката, че дядага на парис хакнал по четири звезди на приютите за бедни, дето предлагал, пък някои кретени, взели, че му се вързали. Сигурно същите, дето си мислят, че внучката му може да пее. Моля, блогер, моля - ни дразни идиота, като споменаваш напразно Дудас и Паричката Хилтънова. АНАТЕМА ТРИЖДИ!!!

Анонимен каза...

Забравих да предупредя - ако някой има роднини, които още са толкова малоумни, че да живеят в София, Булгаристански Съветски Съюз, до две седмици ще умрат в страшни мъки, заринати в собствения си боклук. Предупредете ги. Поне да си купят минерална вода "Перие" за стотина години напред,или да се връщат на село. Болшевиките прецакаха отрочето си Борисов предизборно, и София ще мре. В хазната на града няма нито стотинка за извозването на отпадъците!!! Няма и как да се прехвърлят кинти по законов "път". Под цяла София е вода. След пролетните дъждове и топенето на снега, цялата ви смет ще влезе в човчиците на дечицата ви. Проблемът със сметта няма да се реши поне до "малко преди" изборите. Спасявайте се. Бързичко. Успех.

Ela Hikari каза...

яко супер е с Джудас - само така! Изкушаваш ме да покуфея с тях тази сутрин преди работа - мда - доброто старо време е тук!!!

Rosen Hinkov каза...

Бористодоров, как няма да „понесеш„ такъв концерт..това е все едно да откажеш глътка първокласен килслород, по време на инфаркт:))
Анонимен идиот.
Ийудасите болшевишки форевЪри уимбЪлдЪнски:))) Хаааха–мухамхаа
Ела, и новите времена не са зле да покуфей човек сутрин, вечер..когато може, но редовно:))

peter ivancheff каза...

Евал!.
Аз не бях по Джудас докато не ги гледах на живо. Абсолютно сгромолясване! Абе трябва да се пие от извора.

Анонимен каза...

Пет без пет. Идиот, като идиот.Не е като шест без пет - на въртележката...
Тъкмо си заплакнах чайнето с "Аквафреш" и ха да се тръшна, ама... не посмях.
Виждал съм много нелепо размазани люде по земята българска, ама...
Съжалявам, зная, че няма,ама просто няма как да заспя...
Вчера, на втория подред петък 13-и - февруари, а че вчера и март.
Бързам по тротоар в центъра на София. Бързам, ама по отсрещния - щот съм мъдър. На пет метра от мен - на отсрещния тротоар, бавно ходят две женици. По-младата води под ръка баба...
До тротоара на това място има двор. Нивото на земята на двора, е на нивото на ушите на минаващите по улицата.
Софийска привечер - сив, гаден сумрак. Двете женици си кретат кротко. Аз бързам. По отсрещния тротоар - щото зная. Ха, да си отворя устътъ конска и...
Едното добиче е кавказка, а другото - немска овчарка. По-едри кучета и от двете породи не съм виждал. Поне по 70-90 кила парчето - втурват се. Номерът им е, че, докато тичат не лаят. Когато стигнат най-близо до жертвата - случайният минувач - със скок пъхат муцуни в оградата и на педя от ухото ти изревават с най-чудовищен воис и идеален синхрон - ХХХХХХХХХХРРРРРРРРРРААААААУУУ!
Тялото на бабата отскочи перпендикулярно на рева. Каза само оох! и кокалите му глухо изтрополяха на плочките. Много глухо. Жетата на средна възраст, която водеше бабата, изпадна в ступор. Аз също. Бързах за две срещи. Тя остана на място, аз забързах яко. Двеста метра по-късно се обърнах назад. трябваше да завия към срещата. Краката на бабата си лежаха все така изпружени в посока към кучетата. Те, отдавна не лаеха. Придружителката я нямаше. Аз бързах. В момента мангали от провинцията блъскат кофите за смет и крещят в главата на болното ми дете. Когото преди два дне го върнах в София от ски - нямаше по-здраво дете от него...
Току що се разкрещях на мангалите, наети от Бойко Брисов, че ми тормозят детето в 5.35 сутринта, че не са на къра...
Хемингуей бил въшлясал в България, според най-новия български филм. А че се и влюбил, покрай това.
Други грижи неаме. С другарски привет - ИДИОТ! - Баби цоцолани

Анонимен каза...

Винаги съм си мислел, че съм средностатистически идиот и че мога да понеса средностатистическия болшевизъм... Но
ПОМОООООООООООООООООООЩ

Shushulka каза...

По въпроса за Judas няма спор - трябва да си там и да те "хакне" вълната от ужасяващ звук, за да ти излязат всичките бири, та да можеш да се налееш с още. Така или иначе си остава незабравимо.
Но някак ми се ще да кажа на Анонимен, ако изобщо си направи труда, докато се тюхка заради кучетата, мангалите и боклука в София, да прочете това, да вземе да си направи свой блог и да си пише там колкото си ще и за каквото му е болно на душата. И там ще го четем и ще му оставяме коментари лично...:) Ще му съчувстваме, а мойе и ПОМОЩ да окажем...ако не е чак толкоз Анонимен макар и идиот. Хайде на слука и доскоро! Най-сърдечни поздрави и да оздравява детенцето.

Bla каза...

very noice :)

Анонимен каза...

Колкото повече остарявам,толкова повече се втвърдявам.

Rosen Hinkov каза...

Де да беше вярно, за фтърдяването и остаряването, ама щом казваш, ще да е вярно. Добро лично постижение, ама ми се струва че се втърдяваш не на правилното място и не в правилната посока:))

охо каза...

Я'еш, тва българското блогър е насекъде бе! (тук се бие в гърдите и вика "Булгар! Булгар!")

Гледах същия концерт, само че в Брюксел. Блогнах го същата вечер а на следващата качих три галерии, около пет-шестотин снимки.

И да - беше разбиващо!

Анонимен каза...

Хинков, блазе ти. Личи че си свободен човек. Браво!