17 декември 2011

Религиозна липса на драма

Интериор-екстериор: Лондон
Действащи лица:
Пакистанец
Българин
професия:- комп. програмисти или нещо подобно

Пакистанец/учудено/ - Ти си чел корана!!
Българин/пренебрежително/ - Е, чел съм го, що да не съм го чел!
Пк.- Хм. /замисля се/ - Трябва да станеш мюсулманин, кво ше кажеш!?
Бг.- Хм, тва пък... ква тъпа ИДЕЯ /акцентира на идея/
Пк./разпалено, въодушевено/- Исляма е ъпдейтната версия на християнството, щом си чел корана значи си разбрал...
Бг./прекъсва го и приключва разговара/- Доста Бета версия е това ше знайш.

21 коментара:

почивки лято 2012 в Дидим каза...

много интересно написано, позрави и до скоро

Rosen Hinkov каза...

диалога е автентичен, не е виц:))

Someone каза...

Забавно е...
кухни по поръчка

- каза...

Супер е написано!
секс магазин

Анонимен каза...

идеално
Легендата за Испания

Trader каза...

Много интересна тема.Игри

sea.woman каза...

Много добре написано!
надомна работа

555a каза...

Много интересен диалог!
чай

био продукти каза...

Хахахахаха... буквално паднах от смях. Неможе да е истински разговор! Това е нелепо. Пък и кой ще се хване на Бета версия! Ако има още някой такъв реален виц пускайте го.

summer каза...

Много забавна публикация.
Детективски услуги

диабетични храни каза...

Вица е жесток! Не се и съмнявам, че може да е реална случка. Тия мюсулмани... са яко бъгнати на тема религия. Опитват се да препрограмират света, ама не става толкова лесно.

Новини каза...

Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

Екскурзии Барселона каза...

Хахахаха... Ох така не съм се смял... не знам от кога. Ей това е да си програмист мюсулманин - все гледаш да преинсталираш нечий мозък с твойта програма.Исляма е най-големия троянски конник в религията!

почивка малта каза...

Аз не мога да повярвам, че това е реален разговор! Винаги ми е било странно като са ми разказвали за арабския свят и до какво степен религията им е втълпена до мозъка на костите. Странно ми е, най-вече, че умни и интелигентни хора (има много такива там) са като хипнотизирани по отношение на религията и на тази тематика не могат да мислят трезво изобщо.

Rosen Hinkov каза...

колкото и да не е за вярване, разговора го предавам почти дословно.докато ги слушах, пиех бира и пуших цигара до тях. но наистина с фанатизма... някой не са по малко опасни от ортодоксалните евреи

почивки в чужбина каза...

Доста странен разговор така е. Арабският свят е ...съвсем друг свят.КАРТИНКАТА МНОГО МИ ХАРЕСВА НА СТЕНАТА.

хранителни стоки каза...

хахах интересен разговор водят , особено краят ме накара да се разсмея "Пк./- Исляма е ъпдейтната версия на християнството, щом си чел корана значи си разбрал...
Бг.- Доста Бета версия е това ше знайш. "Всяка религия си прилича по това, че вярва в нещо. И се опитва да те насочи към по-добри неща. Това, че си чел корана не означава веднага, че трябва да станеш мюсюлманин, просто ти е било интересно да видиш и тяхната гледна точка.Много ми харесва картинката, която е сложена на статията. Много цветна и придава настроение.

дайвинг каза...

Не мога да повярвам, че това е истинска история! Да се смея ли да плача ли?! Не съм вярвала, че са толкова фанатизирани до така степен и то умни интелигентни "учени" хора. Мислех че този тип фанатизъм е само за простия народ и че до голяма степен се преувеличават нещата. Но явно съм в дълбока грешка...

диабетични храни каза...

Поздравления за интересната история.Макар, че не знам как точно трябва да се реагира в такава ситуация.Разговора, който сте провели е любопитен. Не мога да разбера защо мюсюлманите за тях е толкова важно всички да бъдем от тяхната религия, все едно ние да им налагаме своята. Това, че си чел Корана не те прави един от тях.А и точно това разделение ние, те него разбирам.Всички сме равни и не мисля, че е от значение каква религия изповядваме стига да не пречим на околните с нея.

carolina herrera 212 каза...

Това се казват страхотни рисунки по стените за сградите.Хубава статия.

почивки каза...

Е от доста време не бях чела толкова интересен разговор,който в първият момент дори и не разбрах хахха страхотна статия поздравления..." Пакистанец/учудено/ - Ти си чел корана!!Българин/пренебрежително/ - Е, чел съм го, що да не съм го чел!Пк.- Хм. /замисля се/ - Трябва да станеш мюсулманин, кво ше кажеш!?Бг.- Хм, тва пък... ква тъпа ИДЕЯ /акцентира на идея/
Пк./разпалено, въодушевено/- Исляма е ъпдейтната версия на християнството, щом си чел корана значи си разбрал...Бг./прекъсва го и приключва разговара/- Доста Бета версия е това ше знайш. " добре е да знаем тези неща така е. Блога е супер с доста пикантнинеща и интересни теми.