17 април 2010

СВАСТИКА или ONLINE WAR
Снимката получих снощи от Иван М. стар приятел от Ст. Загора. Класната стая на сина му в едно от основните училища на града. Интериора е доста непрактичен, но все пак е някакво решение!!!
Национал социалистическата идея вероятно има пръст в тази подреба на мебели, но не чак толкова, че да е била основният мотивиращ фактор за този творчески изблик на ученическо вдъхновение, но може и да греша.
Все пак фаща окото.
Ето за какво става въпрос.
Идеята за тази свастика е че синът на моя приятел, Кристиан, играе онлайн някаква компютърна игра в къщи с разни черни деца от САШ, Англия или кой знае от къде. По някое време се скарват. Той им казва да си гледат работата и че са нищо повече от едни недоучили негри, всъщност не знам как точно е протекъл диалога между тях, но в крайна сметка на сина на приятеля ми, сърФъра му канселира достъпа за участие в играта за проява на расистко отношение. По този повод на другия ден с приятелите си конструират тази свастика в класната стая.
И на мен, като неангажиран представител на събието какво ми остава. Да взема отношение или да мълча.
Ще замълча.
3 коментара:

Plamena Markova каза...

Виждам някои стратегически добри места за контролни :) Децата сами ли са решили да го направят?

hinkoff каза...

Пламена не съм много наясно със страрегията за контролни:)) Вкарах малко допълнение към поста, което отговаря на въпроса ти.

Никола Рачев каза...

КУЛТ!!! :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D