06 ноември 2009

PRESS - къра

Откривам нова рубрика, която се Посвещава на 20 годишнината от Началото на „прехода„. Как звучи само, а - 20 годишнина! Внушително. Началото го знаем, края му не се вижда. Това са няколко извадки на заглавия от в.„Труд„ всичките от тези дни. Коментарите са в духа на „прехода„ както и заглавията.

„Социалисти се сплотяват с руски песни„ - на това се казва социалисти, ама първо да се нажулят с водка, пък тогава да пеят...казачок.
“Агнешка главичка” се върна в СДС„ - за Великден, гергьовден, 10 ноември или просто за мезе.
„Семейство посиня от оцветен салам„ - ейии, това левскарите не стига че салама им син ами натравянията им и те сини чак.
„Крадец подпали къща„ - объркал си професията пич, стани пожарникУр.
„Тийнейджър се самозапали от фас при кражба на газ„ - прозата да замълчи пред поезията на живота. мирррно. газ, фас, пегас, парнас. ехе
„Без уроци учениците във Варна се запиха„ - да отидат при социалистите по горе, та хем напити- хем бити и стига са играли казачок, миетал трябва, жички, аааа.
„Рецидивисти отказват да влязат в банята„ - лошо, ама и по лошо може, ами ако влязат в затвора.
„Шумен в криза - няма парно, има епидемия„- ако нямаше и епидемия, какво щеше да има

„Грип повали 1/2 България„- и това ако не е лъжа, цялата е повалена. в калта .

„Дунав “избяга”, от дъното вадят пясък„- ха, така. от кога казвам че ще избяга - мааму стара. и къде избяга, кога, как, защо, с кого. ами сега..!!
„Бандата на Хастара не пипала застраховани коли„ - брее, какъв интелигент и как ги познава.
„Азис: Горях за секс от 7-годишен„- ха, сега де. как да не му извъртиш два шамара.
„Виктория Бекъм купи прасета на мъжа си за Коледа„ - а нож дали му е купила, а пърлачка, ами зелките в кацата, туршията, виното, бакърите за поливачите, джоланите, копитата, ракията, бахура, бабека, дядека...-таз виктория, оправна жена брей, домакиня.
„Кръстникът Вито Карлеоне продава водка „Кръстникът„ – а, ето я и водката за социалистите.
„Бебетата плачат на майчин език„ – какво ли щеше да е ако плачеха на бащин език, сигурно щяха да псуват, да гледат футбол и вместо мляко да искат бира.

„Хитлер бил футболен треньор...„ – на левски ли!? сериозно, без майтап, ехааа. и как са се погаждали с Батков. ама, чакай бе! няма кво да чакам, отсвирен си.
„Козар пасе стока с бинокъл от покрив„ – ай стига бе!! чакай пак да го прочета че не разбрах.
„Мъж насилва кон, влиза за три години в затвора„ – не се споменава да е кобила, кон е.
„Маймуни крадат вино в зоопарк„ – да крадат и те са хора.
„Аурора проплака на българо-италиански„ – вярвате ли го, аз не. ама тя е гъркиня бе, древна даже, как така изведнъж полиглот... тя ще е от онези бебета. заинригуван съм какво ли е казала:-la dolce vitta, келнер дай едно мартини, bianco и по - чевръсто да го еба.
„Пращат на космонавтите чесън да се бранят от вампири„ – не издържам вече, край за сега, ще ида да вампирясам малко, нищо че не съм космоНАФТ.

Но край няма да има. Сигурен съм.

12 коментара:

frog and roll каза...

Отврат. Ужасно е. :(

MadWizard каза...

Ужасно ли?
Забавно е. И показателно!

Aquawoman каза...

Аха-ха, човешката глупост край няма :))))))))))

frog and roll каза...

Не ми е хич забавно. Да бяха 2-3-4 заглавия, щях да се смея, но това стълпотворение на адските простотии просто ме потриса. :(

Rosen Hinkov каза...

frog,n,rolla-не го вземай толкова на сериозно. Живота е „преходен„, щастието и то е „преходно„, държавата и тя е в „преход„ което е доста умно, мъдро решение даже:) подчинено на правилата на живота-„преходен„, ако приемем че еклесиаст е прав и т.н.
Enjoy:)

frog and roll каза...

Прави сте, но на моменти цялата тази гнъс ми изпарява чувството за хумор. Съвсем преднамерено промиват и облъчват мозъците с ужасяваща простотия.

ekaterina vitkova каза...

Добавям още едно за колекцията от днешната преса: "Меркел се потяла в сауна при падането на Стената".

Valkocompany каза...

Ако знаеш само какво те чака тази вечер в Цената на истината.
За заглавията - българската журналистика е виновна.Каза го и Емилия Иванова,всепризнат журналист в предаването Нощни птици.Някой следи ли го изобщо това късно неделно шоу ?

frog and roll каза...

Знам аз какво ни чака там - анонсите са ми предостатъчни. За това бих го гледала само ако съм умряла. :Р Добре, че има Евроспорт, Дискавъри, Хистори и Анимал планет. :)

Нощни птици също не го гледам - по нощите ми се спи. :)

Rosen Hinkov каза...

друже, не знам какво ме чака в -„цената на истината„ или пък „нощни птици„. Нямам представа даже за какво говориш, но като гледам имената, най- вероятно са някакви тв. или радио недомислици
frog,n,roll като гледам е на подобно мнение
а това, че някаква журналистка е казала, че „журналистиката„ е виновна за заглавията, ми прилича като да е открила топлата вода. Все едно аз да кажа че в къщи имам баня и тоалетна, ама по стар навик-от село продължавам да пикая на двора. Виж това би било новина, та даже и заглавие може да бъде:)

frog and roll каза...

Начи да видим само първото място в търсачката:
"Хомосексуалист се разкрива в "Цената на истината"‎ - отпреди 7 часа
Героят в двата епизода на „Цената на истината", които ще бъдат излъчени тази и утре вечер, решава да участва в предаването, за да признае пред близките си ...". Буоххх.
Има и клипове надолу, на който не му стига туй. :)

Росене, пусни в гугъл "цената на истината" и гледай какво те чака... Това е закана. :Р

Rosen Hinkov каза...

Гледам аз, гледам. В тази държава май освен фенове на свински грип и разни безумни talk,live,dans,idol предавания колко ли останаха нормалните и не заразени с телевизионните глупости хора.
поне сменили ли са му часа както четох на едно място, че трябвало да направят, поне да не го гледат децата, той слави стига за трима, а и останалите идиоти и те не са малко...