01 декември 2008

относно Re:TV, автомобилните чистачки, един „наско„, капитан Петров, няколко въпроса и НЕопределено количество гадняри

Имам един или няколко въпроса , все още не знам колко, не само към тази телевизия, а въобще към всички журналисти, които се занимават с темата за досиетата.
Тези дни беше представена по телевизията/Ре ТВ/информация за агент „наско„ т.е. режисьора Нидал Алгафари. /Ежедневно, без почивните дни и празниците, са представяни и други агенти от журналистическия бизнес в специалната рубрика „Виж кой говори„ / Информация подкрепена със снимки, документи в папки и извън папките, прилежно прошнуровани и подпечатани машинописни страници с дъх на архиви и т.н. както си му е реда да се преставят едни архивни документи на простолюдния зрител. Та от тази информация научихме с какво се е занимавал въпросния „наско„, което не е безинтересно и важно, но също така научихме че „наско„ е бил вербуван и е докладвал на някой си, мисля че се казваше капитан Петров. Въпросът или въпросите ми са: - Кой е капитан Петров, кои са трите му имена? Като какъв работи сега? Колко други агенти е вербувал? Къде е завършил образованието си и къде е специализирал?/Симеоново, Москва, Улан Батор,ЦРУ/?! Защо след като се показва снимка на агента „наско„ та който не знае как изглежда, да знае и като го срещне на улицита, да има да се почесва и да се сеща, с кого, аджеба току що се разминах по тротоара, не беше ли този „агента„ бивш или... не, но все пак „наско„?!
Защо в такъв случай не ни се показва и снимката на капитан Петров?! Който най–вероятно в момента работи проспериращ частен бизнес, нещо като управител на банка или собственник на процъфтяваща строителна компания, или може би високопоставен държавен служител/ако е бил уволняван разбира се/ или работи в ДАНС или в МВР служба БОБ/Борба с Организирните Бандите/ май няма такава служба, но пък като на предната, името и е хубаво като фасул, фасулска работа...Ама хайде да не се отплесвам, това е друга тема, за друг разговор. Та защо не виждаме не само снимка, но не се дава и абсолютно никаква информация за капитаните Петров, Иванов, Георгиев и т.н. Сигурен съм че съседите им доста биха се изненадали с кого точно са съседи, а нека и ние по–простолюдието се почесваме по главата като ги срещнем на улицата и да се чудим, това капитан Петров ли беше или пък Иванов, аджеба. Всъщност съмнявам се че могат да бъдат срещнати, предполагам че не слизат от JEEP-а си или служебната лимузина и ако слизат ,то не е на улицата, а само зад оградата, в гаража на добре охраняваните си къщи, офиси или чалга клубове. Защото капитан Петров не е, и няма да бъде без работа, нали е „капитан„, наше момче. Но агентите „наско„ и „васко„ ще останат без работа, със сигурност, след като по каналният ред бъдат докладвани по телевизията и другите медии. Не че трябва да ги съжаляваме или превръщаме в „невинна жертва„, но все пак заради елементарната справедливост, нека да има елементарно равноправие при представянето на такава информация. Нека да не е на олимпииския принцип само „за участието„ и сензацията.
Освен за агентите, също толкова информация/ и снимки/ трябва да се дава и за техните вербовчици и “наблюдаващи„ офицери. А също така и за командващите офицери, на наблюдаващите офицери, а и за техните началници...някой от които , без съмнение, доста активно се занимават с политически бизнес и в момента.
Агент „наско„ и въобще всички агенти са най–малката и последна гайка, болт, шайба, бурма, зъбчато колело или в крайна сметка са завършващия и окончателен детайл, нещо като чистачките или антената за радиото, преди автомобила на КДС да бъде пуснат на пазара /все пак това авто сравнение не е случайно, авто бизнеса е любим на доста бивши служители на реда и сигурността/. За мен колкото интерсна и важна е информацията за гайката или чистачката наречена „наско„, още по важна и интересна е информацията за миналото и настоящето на дизайнерите/секратари на БКП и генерали/, конструкторите/полковници и разните началници на отдели/, монтажниците или монтьорите/оперативните работници/ на този автомобил– КДС или ДС все едно, на който е сложена тази чистачка и за който е работила и чистила или продължава да чисти стъклата.

5 коментара:

idiot каза...

Любими, български емигранте! Явно в сранство се забравя бръже, много бръже. В Единствената в света територийка, която е ОФИЦИАЛНА офшорка за всички некъдърни ченгета от настоящия соцлагер, таквиз куесчони, са просто смех. Както Доди Ал Файет стана гадже на принцеска Дайанка, така и Другарят Ненадал АлГафри, е станал режесьорче. А снимката на Петрофф няма да видиш - ше видиш своята. Щото Петрофф не пише по блоговете, Петрофф пише, дето трябва, а че и така си заработва заплатката. Петрофф пише повече и от лорд Байрон, повече и от другарят Шекспир, Петрофф, за разлика от теб, емигранте е грамотен - знае де да пише и как. Затова на Петрофф му плащат за писането, а на Хинкофф - тц. Честита Коледа!

Rosen Hinkov каза...

охо...чакай дъ го разбера, да помисла, пък сетне...кой знай

Анонимен каза...

can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks

Анонимен каза...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
Personalized Signature:常州麻将,常州三打一,常州攻主,常州斗地主,常州4人升级

idiot каза...

Когато няма Муза - идва страшната медуза Глагоабазубадуза!