16 март 2009

London, Chelsea- King´s road

В едно съм сигурен , че са малко градовете по света където може да се види подобна авто идилия.


Докато собственика влезе да си купи тютюн за лулата, този приятел остана сам, да го чака в колата.


Трябва да си сложим ръка на сърцето и да си признаем, че това куче изглежда по–интелигентно от 50% от българскитe шофьори. Аз лично бих му дал шофьорска книжка и без изпит:))


..и съм сигурен, че ще спира на всички пешеходни пътеки и ще спазва ограниченията на скоростта...Поне в града /така де, да не искаме повече от възможното/ Поне в града. То прекалено куче и на светеца не е драго, дето са рекли хората:))
За колата!!! Без коментар.
16.03.09

09 март 2009

JUDAS PRIEST- Wembley arena

На сутринта пих бира. Както е известно предпочитам Чешка, от Бохемия. Няма по -добра, за сега. После кафе. После пак бира и малко суши.
Беше неделя или..събота!!! Седмицата дето мина ме докара до махмурлук. Жената рече, че съм свиня, ама от хубавата порода. Бреее. Бях изкарал пари. Това било любофф. Вярвам и. Жената и тя е като бирата, пени се , понякога. Зависи как я наливаш. Бирата.
Качваме се на колата и Отиваме. Концерт на Judas. "Nostradamus" world tour. Велико. Подгряващи банди– „Megadeth" и"Testament"...разходих ги до тоалетната. Макар че „Testament" се представиха мн. добре.
После оглушах. Нищо не чух, както винаги на концерт...Звука ме отнесе със себе си, докато крещях от кеффф вековни парчета поляти с бира и Painkiller. Дори новата ми камера "Olympus„ някакъв, запецна, блокира...Аз също. Страхотен sound. После си ги слушах в къщи. Все пак направих няколко снимки!! И видео направих. На халос. Изтрих го. Бил съм по нетрезвен от колкото си мислех:)))
Личи си, предполагам:))


Мдааа...Не е това колата, спокойно. Пак се е объркала. Нашата е най–обикновено Volvo V40:))

...по пътя

....и Залата...в дъното

"Testament"


Щедро за публиката се точат галони с бира.




The great old metal на опашката към входа


Young metal...may bе. Чуди се защо ли го снимам!? И аз Не знам.


The head of Rob Halford и някаква друга на преден план




Докато някой пият и пушат на вън, други учат за изпити или правят справки върху
Нострадамус и тяхната необходимост...на справките.


Не знам на кого е тази кола. Пристигна малко преди края на концерта. /Аз пушех наоколо...Да, главата ми пушеше./ Сигурен съм че не е на Парис Хилтън:))